CAREERS

Bashkohuni me ekipin tonë nëse jeni duke kërkuar për një mjedis pune të qëndrueshëm me një pagë të dobishme dhe disa nga skemat më të mira të bonusit në treg.

Pozicione te lira pune

Bashkohu me Ne

Adresa

Ofrojmë:

Mjedis të këndshëm pune: zyrë komode dhe ambjent rinor

 

Pagesë shumë të kënaqshme: pagë fikse e një niveli të lartë + bonus sipas performances

 

Mbështetje profesionale nga kolegët dhe eprorët

 

Program për përmirësimin e vazhdueshëm të njohurive profesionale

 

Mundësi rritjeje profesionale

 

Kontratë të rregullt pune në bazë të legjislacionit shqiptar

Eshte momenti te beni nje hap perpara,dergoni CV tuaj ne recruit@ctagroups.com

Cta groups  ka hapur procesin e përzgjedhjes së punonjëseve për postin “Account Manager”.

 

                        Aplikantët duhet të zotërojnë:

Të ketë përfunduar Shkollën e Mesme apo Universitetin

 

Aftësi shumë të mira zotërimi në njërën nga gjuhët: italisht / anglisht / gjermanisht / spanjisht / turqisht.

 

Aftësi për të mësuar dhe për t’u përshtatur

 

Të jetë në gjendje për të punuar në grup

 

I gatshëm për të punuar me kohë të plotë

 

Përvoja të mëparshme në telemarketing përbejnë avantazh

POZICIONE TE LIRA PUNE

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

 +355 69 708 226

Email

recruit@ctagroups.com

Address

Rr."Jordan Misja",kompleksi USLUGA,seksioni B,Kati 1 Tirane