Udhëtimi juaj fillon KËTU...

ZBULO MË SHUMË

Mundësi e Artë Punësimi

Bilingual Ose Multilingual?

Ju jeni bindes dhe shumëgjuhësh, një karrierë në shitjet ndërkombëtare mund të jetë bileta juaj për lumturi...

Ne do të marrim të gjithë masat e nevojshme për të ofruar:

Misioni i  CTA GROUPS

 

 

CTA GROUPS  është krijuar duke pasur parasysh një vizion të qartë të tregjeve të telefonisë dhe konvergjencën e tyre, duke qenë kështu një pionier i kombinimit të teknologjisë me angazhimin e konsumatorëve për të ofruar vlerat më të mira dhe garantimin e zgjidhjeve të komunikimeve të integruara të telekomunikacionit në çdo kohë dhe në çdo pjesë të territorit të vendit.

 

Zhvillojmë stategjinë tonë të mirëmenduar me kujdes, duke realizuar pritshmëritë dhe projektet Unike.

SUPORT

TRAJNIM

MANAXHIM

Të gjithë atyre që kërkojnë të jenë të suksesshëm ne u ofrojme mundësinë për të filluar një karrierë më të mirë.

Shërbime të kualitetit të lartë për klijentët tanë

 

Veprimtari fitimprurëse

 

Partneritet afatgjatë me klijentët tanë

 

Ndershmëri, integritet dhe përkushtim të vazhdueshëm

 

Shërbimin më të mirë për klientët

POZICIONE TE LIRA PUNE

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

 +355 69 708 226

Email

recruit@ctagroups.com

Address

Rr."Jordan Misja",kompleksi USLUGA,seksioni B,Kati 1 Tirane