Vlerat Tona

Vlerat përbëjnë një pjesë shumë të rëndësishme për shoqërinë tonë. Përmes integritetit, besnikerise,profesionalizmit,respektit, dhe perkushtimit  kemi mundur të krijojmë një kontekst ku klientë, partnerë dhe punonjës ia dalin të krijojnë të ardhura të qendrueshme.

Ne jemi të dedikuar drejt suksesit në mënyrë

objektive dhe të paaneshme

Standarde Legale

 

Ne ofrojme standarde te larta legale dhe ndjekim politika lokale

dhe nderkombetare te fushes perkatese.

Profesionalizmi

 

Stafi i CTA GROUPS  ruan parimet, rregullat, etikën dhe standartet e profesionit të vet.

Integriteti

 

Përherë, në kryerjen e punës sonë. ne bazohemi në kodet e moralit dhe etikës. Ketu përfshihen cilësitë e korrektësisë, tërësisë, saktesisë, dhe pajtueshmërisë me kriteret e kërkimit.

Respekti

 

Ne shfaqim konsideratë dhe vleresojmë meritat, cilësinë, aftësinë dhe rëndësinë e kolegëve, partnerëve dhe bashkëpunëtorëve tanë.

Përkushtimi

 

Ne jemi të përkushtuar ndaj klienteve tanë. Suksesi i tyre është njësia jonë matëse.

Besnikëria

 

Kompania jonë ndan të njëjtat vlera me ne dhe sëbashku ushqejmë përkushtim të ndërsjelltë.

POZICIONE TE LIRA PUNE

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

 +355 69 708 226

Email

recruit@ctagroups.com

Address

Rr."Jordan Misja",kompleksi USLUGA,seksioni B,Kati 1 Tirane