Sherbimet

Ofron shërbimet dhe suksesin më të madh në fushën e

industrisë së qendrës të kontakteve.

 

KONSULENCE

ZGJIDHJE INTERAKTIVE

KERKIM TREGU

SHERBIM Marketingu

POZICIONE TE LIRA PUNE

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

 +355 69 708 226

Email

recruit@ctagroups.com

Address

Rr."Jordan Misja",kompleksi USLUGA,seksioni B,Kati 1 Tirane